ZATAMNJIVANJE AUTO STAKALA DEJAN PODGORICA

ZATAMNJIVANJE AUTO STAKLA

Profesionalno zatamnjivanje auto stakala GLOBAL američkim folijama sa 10 godine garancije.

Folije koje mi koristimo su konstruisane tako, da Vaš automobil ima besprekornu pojavu, da se obezbjede karakteristike koje Vi zahtjevate, te da se zaštiti od toplptnog i UV i toplotnog zračenja. Naše folije su izuzetno izdržljive i imaju protivgrebni sloj, i nema potrebe za posebnim održavanjem.

GLOBAL FOLIJE-LAVI GLASS vam nudi veliki izbor auto folija, različitite propustljivosti sunčeve svjetlosti po prihvatljivim cjenama. Na Vama je da nas samo pozovete i odaberete određenu nijansu folije, a mi ćemo posao zatamnjivanja obaviti potpuno profesionalno.
LAVI GLASS PODGORICA je specijalizovani servis za zatamnjivanje stakala i ugradnju folija.
Naš tim sertifikovanih montažera učiniće da Vam dok vozite ne smeta toplota i sunčevo zračenje, ali i da uljepšate vozilo.


LAVI GLASS PODGORICA JE SERVIS KOJI  SE BAVI UGRADNJOM NAJKVALITETNIJIH GLOBAL FOLIJAMA NA TRŽISTU!!!
www.globalwindowfilms.com
ZAŠTITNE FOLIJE ZA GRAĐEVINSKE OBJEKTE I PROFESIONALNO ZATAMNJIVANJE AUTO STAKALA PODGORICA
NASLOVNA
ZATAMNJIVANJE PODGORICA TEL: +382 68 068 222
AUTO FOLIJE DEJAN PODGORICA AUTO FOLIJE DEJAN PODGORICA AUTO FOLIJE DEJAN PODGORICA
AUTO FOLIJE DEJAN PODGORICA AUTO FOLIJE DEJAN PODGORICA
KONTROLA TOPLOTE

Neugodna toplota, odsjaj koji odvlači pažnju i izbledjeli enterijer, može da upropasti svako putovanje. Solar kontrol folija će sprečiti zagrijevanje unutrašnjosti Vašeg automobila i time omogućiti udobnu vožnju za Vas i Vaše saputnike.
AUTO FOLIJE DEJAN PODGORICA AUTO FOLIJE DEJAN PODGORICA
AUTO FOLIJE DEJAN PODGORICA AUTO FOLIJE DEJAN PODGORICA
AUTO FOLIJE DEJAN PODGORICA AUTO FOLIJE DEJAN PODGORICA
ZAŠTITA OD UV ZRAČENJA

Folije koje se ugrađuju, filtriraju zračenje sunčevih zraka i značajno umanjuju moguće zaslepljenje, ali istovremeno propuštaju svjetlost, što omogućava pregledniju i jasniju vožnju. Ugrađene folije štite od štetnog djelovanja sunca, kako vozača, tako i automobila.
STIL I POJAVA

Kada imate profesionalno montirane folije na Vašemautomobilu, ne dobijate samo željeni estetski izgled, nego i veoma izdržljivu foliju sa optimalnim karakteristikama.
ZAŠTITITE ONO NAJVAŽNIJE

Naša sigurnosna i bezbjednosna folija drži razbijeno staklo na mjestu, sprečavajući tjelesne povrede, koje bi mogle nastati usled nezgode, takođe, odvraća od provale i krađe. Jednostavno, zatamnjena stakla imaju mnoštvo prednosti.
ZAŠTITNE SEKJURITI FOLIJE ZA STAKLA.
UV TOPLOTNE FOLIJE ZA STAKLA
ZATAMNJIVANJE AUTOMOBILA

AUTO FOLIJE PODGORICA CRNA GORA
FOLIJE STAKLA ZA GRAĐEVINSKE  OBJEKTE

Zaštitne Sigurnosne Armolan/Global folije za građevinske objekte (stambene površine) stakala mogu se koristiti na bilo kojoj staklenoj površini zgrade. Bilo da su u pitanju prozori stambenih ili komercijalnih kompleksa, Armolan/Global arhitektonske folije za stakla će vam odgovarati. Armolan arhitektonske folije za stakla ispunjavaju širok spektar zahtjeva klijenata.
Vršimo apliciranje svih tipova folija za stakla objekata, kao što su termoizolacione folije za smanjenje prolaznosti toplotne energije, ogledalo folije, sigurnosne i protvprovalne folije, dekorativne-peskirne folije za stakla, i još dosta tipova folija za stakla. Folije koje nudimo su odličnog kvaliteta i na svaki naš rad dajemo pisane garancije na materijal i rad. Garancije se kreću od 7-15 godina u zavisnosti od proizvoda. 
Montaža dekorativnih folija za stakla u poslovnim i stambenim prostorima. Dekorativne folije za stakla, daju efekat privatnosti u svom okruženju, bez ograničenja prolaza svetlosti. one omogućavaju da personalizujete dizajn svojih prozora. U slučaju da se dogodi lom stakla, ove folije nude dodatnu sigurnost držeći razbijeno staklo u komadu. Poslednje, ali ne i najmanje važno, oni ne zahtevaju specijalizovano održavanje i obezbeđuju 99% apsorpciju UV zraka koji su glavni uzrok promene boje nameštaja.

Montaža sigurnosnih folija (Pancir folije, Protiv-provalne folije, Anti-Vandal folije) - U kući, na poslu ili na javnim mestima, nesreće i vandalizma mogu izazvati da se staklo prozora razbije u hiljade manjih i potencijalno štetnih komada letećeg stakla. GLOBAL bezbednosne (sigurnosne, pancir, anti-vandal) folije mogu se primeniti na bilo koju površinu stakla i pružaju 24h zaštitu, bez dodatnog održavanja. Primenom na bilo koju površinu stakla, naše transparentne ili zatamnjene bezbednosne (sigurnosne, pancir, anti-vandal) folije za staklo, čvrsto I sigurno vezuju zastakljenu površinu I stvaranjem čvrstog spoja folije I stakla, odmah je transformišu u visoko otporno sigurnosno staklo. Dodatno, sve ove folije imaju zaštitu od UV zračenja I kvalitetnije koeficijente toplotne propustljivosti u odnosu na obično staklo, čime dodatno povećavaju kvalitet prostora I omogućavaju bolju energetsku efikasnost prostora. Naše sigurnosne folije imaju sve sertifikate za montažu. Osim svega toga nase folije za staklo kroy dve godine vrate utroseni novac kroz smanjenu potrosnju toplotne energije  prostorijama i automobilima.
© 2007 ZATAMNJIVANJE PODGORICA. All Rights Reserved
LAVI GLASS ZABJELO
ZAŠTITNE FOLIJE ZA STAKLA PODGORICA
TEL: +382 67 067 063
Email: laviglass@gmail.com
www.zatamnjivanjepodgorica.me
Nasi Prijatelji sajta:
Balkan lokacije:
www.zatamnjivanje.com
www.zatamnjivanje.org
www.folije.org
www.zatamnjivanje.rs
Ako ste u prolazu u Beogradu nadjite nas:
Beograd
www.zatamnjivanjestakla.rs
www.tamnastaklabeograd.com