TAPETAR DAMJANOVIĆ - PRESVLAČENJE NAMJEŠTAJA PODGORICA


TAPETAR DAMJANOVIC PODGORICA


OBNOVITE IZGLED, FUNKCIONALNOST I UDOBNOST VAŠEG NAMJEŠTAJA
TAPACIRANJE - PRESVLAČENJE  I POPRAVKA NAMJEŠTAJA JE PRAVI IZBOR ZA VAS!

  • Back
    Next


PRESVLAČENJE, TAPACIRANJE, POPRAVKE I REPARACIJE NAMJEŠTAJA
IZRADA GARNITURA I KREVETA PO MJERI
MOBILNI: +382 67 344 550
TAPACIRANJE NAMJEŠTAJA
IZRADA GARNITURA I KREVETA PO MJERI

Ako želite da obnovite izgled, funkcionalnost i udobnost Vašeg namještaja – tapaciranje i popravka namještaja je pravi izbor za Vas! Tada Vam mi možemo pomoći uz naše kvalitetne usluge.

Naša tapetarska radionica rado će Vam izaći u susret kada poželite da stari namještaj koji ne želite da bacite učini boljim i ponovo korisnim. Uz usluge presvlačenja, tapaciranja, popravke i reparacije namještaja možete ponovo uživati u Vašoj fotelji, bračnom krevetu, dvosjedu, trosjedu ili ugaonoj garnituri.

Usluga je kvalitetna, uz svakodnevno korišćenje višegodišnjeg iskustva i znanja iz ove oblasti. Sa dugom tradicijom i iskustvom zadovoljit će mo standarde svakog klijenta, čak i onog najzahtjevnijeg.

U radu koristimo najbolje alate i materijale koji omogućavaju da namještaj od kože, eko kože, mebla i slično bude po Vašem ukusu. Dogovaramo se sa Vama oko materijala, da li će se koristiti Vaš materijal ili naš mebl štof, kojeg imamo u velikoj količini i različitim dezenima.
Bavimo se izradom separea za kafiće i restorane. Separi su idealni za stvaranje privatnih i udobnih prostora u vašem ugostiteljskom objektu. Pomocićemo vam da odaberete odgovarajući dizajn i materijale za separe koji će se uklopiti u stil i ambijent vašeg lokala. Bilo da želite klasičan ili moderni dizajn, mi ćemo se pobrinuti da separe bude udoban, funkcionalan i atraktivan.

Izrađujemo namještaj za plažne barove. Naši dizajneri će vam pomoći da kreirate namještaj koji će zadovoljiti potrebe vašeg plažnog bara, bilo da je u pitanju ležaljka, krevet ili separe. Koristimo visokokvalitetne materijale koji su otporni na vremenske uslove, tako da će namještaj izdržati izloženost suncu, kiši i slanoj vodi.


MOBILNI: +382 67 344 550TAPACIRANJE NAMJEŠTAJA


Radimo na teritoriji cijele Crne Gore, poštujemo sklopljen dogovor i posao izvršavamo u dogovorenom roku. Vaše ideje i želje pretvaramo u stvarnost, a na Vama ostaje da nas kontaktirate putem telefona:

KONTAKT TELEFON +382 67 344 550.

REFERENCE

COLOSSEUM LOUNGE BAR, STEFAN BRAUN, SENORITA COCKTAIL BAR, KIDS LAND, MONTE CARLO BERANE, RIDGE BUDVA, LONDON BUDVA, KINESKI RESTORAN ZHENG HE, WASSABI PODGORICA, HEMINGWAY CAFFE BIJELO POLJE

GALERIJE

TAPACIRANJE NAMJEŠTAJA PODGORICA TEL: +382 67 344 550.
CONTACT US
PRESVLAČENJE, TAPACIRANJE, POPRAVKE I REPARACIJE NAMJEŠTAJA
MOBILNI: +382 67 344 550
Email: tapetarigor@gmail.com