NLT STEEL PODGORICA CRNA GORA
KONTAKT TELEFON: +382 69 330 800, Tel/Fax:  +382 78 102 154
INOX MATERIJALI

NLT Steel  d.o.o je privatna firma sa sjedištem u Podgorici,  koja se isključivo bavi trgovinom i veleprodajom INOX-PROHROM materijalima.

Nadamo se da ćete na ovim stranicama pronaći informacije o Inox-u i proizvode koji odgovaraju Vašim zahtjevima i potrebama.

Oblasti primjene INOX-a:

Upotreba Inox-a u gradjevinarstvu i uredjenju prostora uskoro će postati  tolika da će on istisnuti sve  ostale  metale,jer ne oksidira,otporan na rdju i sve vremenske uslove,ima veliku čvrstoću i visoke estetske vrijednosti,a savremenu arhitekturu gotovo ne možemo zamisliti bez primjene Inox-a.

Ovakav gotovo savršen materijal mora biti ispraćen adekvatno kvalitetnom obradom  i onda granice za njegovu primjenu ne postoje-sve je moguće enterijeri i eksterijeri (stanova,kuća,vikendica,stambenih zgrada,poslovnih prostora,hotela,restorana,javnih objekata,butika,prodavnica,a postao je obavezan u prehrambenoj industriji kao apsolutno ekološki materijal koji nema štetnih dejstava  za čovjeka i okolinu.

Primjena-upotreba Inox-a je takodje zastupljena u medicini,nautika,mašinogradnja,sanitarni elementi,metalna galanterija,metalni namještaj,nadstrešnice,terase,balkoni,stepeništa,....

Nudimo Vam veliki izbor prohromskog materijala široke namjene,povišenog standarda kvaliteta prilagodjenog savremenom dobu.Stalnim ulaganjem u proširenju asortimana,stručnim i odgovornim radom zaposlenih i pravovremenim isporukama robe visokog kvaliteta po konkurentnim cijenama,NLT Steel d.o.o je postao jedan od vodećih isporučilaca-snabdjevača domaćeg tržišta nerdjajućim čelicima.

NLT Steel d.o.o posluje u skladu sa savremenim poslovnim standardima koji potrebe kupca stavljaju na prvo mjesto.Iskustvo,stručnost i dobre poslovne namjere su vrline koje izdvajaju NLT Steel d.o.o i čine ga Vašim pouzdanim poslovnim partnerom i dobavljačem.Ne dozvoljavamo sebi  fleksibilnost u pogledu kvaliteta i naš cilj je zadovoljenje zahtjeva i potreba kupca.

Naši dobavljači posjeduju sve potrebne ISO i TUV sertifikate o kvalitetu i na Vaš zahtjev u mogućnosti smo da Vam ih dostavimo.

Inox-prohrom materijal je evropskog porijekla,i svaka njegova isporuka prati atest mterijala.

Za nas je ključ našeg uspjeha su stalni i intezivni kontakti sa našim kupcima.Mnoge ideje i želje za poboljšanjem naših proizvoda i usluga kao i asortimana dolaze od ljudi koji kupuju Inox od nas i dalje ga preradjuju.

Ako do sada nijeste saradjivali sa nama,dozvolite da Vas prijatno iznenadimo.Trudimo se da budemo prepoznatljivi i drugačiji,a da istovremeno udovoljimo željama poručilaca.

NAPOMENA:

NLT Steel d.o.o ne nudi gotove proizvode i nema maloprodaju ovih proizvoda.Naši kupci su pravna lica,preduzetnici i fizička lica koja se bave projektovanjem,izradom i montažom proizvoda od Inox-a.

Za Vaše individualno rešenje slobodno nas kontaktirajte.Sa nama štedite i novac i vrijeme.

U našem asortimanu nudimo dvije vrste Inox materijala:

-AISI 304 (A2) ..... ili kontinentalni inox,

-AISI 316 (A4).....kisjelootporni  ili morski Inox.
INOX NLT STEEL PODGORICA CRNA GORA
NLT STEEL PODGORICA
KONTAKT TELEFON: +382 69 330 800
Email: inoxoffice@t-com.me
POČETNA
INOX MATERIJALI EDELSTAHL
TABELA 1
TABELA 2
© 2015 NLT STEEL PODGORICA. All Rights Reserved
NLT STEEL MONTENEGRO
Dobro došli na zvaničnu (službenu) stranicu firme NLT Steel d.o.o.
Nadamo se da ćete na ovim stranicama pronaći informacije i proizvode koji odgovaraju Vašim zahtjevima i potrebama.Nudimo Vam veliki izbor prohromskog materijala široke namjene, povišenog standarda kvaliteta, prilagodjenog savremenom dobu.
Osnovna djelatnost firme je uvoz i trgovina na veliko materijalima i poluproizvodima od nerdjajućeg čelika, inox-a.

Stalnim ulaganjem u proširenju asortimana, stručnim i odgovornim radom zaposlenih i pravovremenim isporukama robe visokog kvaliteta po konkurentnim cijenama NLT Steel je postao jedan od vodećih snabdevača domaćeg tržišta nerdjajućim čelicima.

NLT Steel posluje u skladu sa savremenim poslovnim standardima koji potrebe kupca stavljaju na prvo mjesto. Iskustvo, stručnost i dobre poslovne namjere su vrline koje izdvajaju NLT Steel i čine ga Vašim pouzdanim poslovnim partnerom i dobavljačem.
Ne dozvoljavamo sebi fleksibilnost u pogledu kvaliteta i naš cilj je zadovoljavanje zahtjeva kupca.

Naši dobavljači posjeduju sve potrebne ISO i TUV sertifikate o kvalitetu i na Vaš zahtjev u mogućnosti smo da Vam ih dostavimo.
Uslove isporuke i rokove plaćanja za Vašu firmu prilagodićemo potrebama Vašeg poslovanja, uz odgovarajuće količine i vredonosne rabate.

Ako do sada nijeste saradjivali sa nama, dozvolite da Vas prijatno iznenadimo.
Mi jesmo drugačiji, a Vas pozivamo da se u to uvjerite i prekoračite liniju svakidašnjeg,….
Trudimo se da budemo prepoznatljivi i drugačiji, a da istovremeno udovoljimo želji poručilaca.
Za Vaše individualno rešenje slobodno nas kontaktirajte.
NLT Steel, ne nudi gotove ograde i nema maloprodaju ovih proizvoda. Naši kupci su pravna lica i preduzetnici koji se bave projektovanjem, izradom i montažom ograda od inox-a.
KONTAKT TELEFON: +382 69 330 800
Radno vrijeme:  Ponedeljak - Petak 8 - 16h,  Subota 8 - 13h
Designed by MONTENEGRO BIZNIS