MEPRO PROIZVODNJA - D. GORICA BB TEL/FAX: +382(0)20 261-032;  260-414 / MOB: +382 (0)69 030-622


IZLOŽBENI SALON - 27. MARTA G7 TEL: +382 (0)20 641-456 / MOB: +382 (0)67 277-289

  • MEPRO SIGURNOSNA VRATA PODGORICA
  • Back
    Next

SIGURNOSNA VRATA, PROTIVPOŽARNA VRATA, OPREMA ZA VRATA
TEL: +382 (0)20 641-456 / MOB: +382 (0)67 277-289


MEPRO D.O.O. PODGORICA - LIDER U PROIZVODNJI SIGURNOSNIH I PROTIVPOŽARNIH VRATA OD 1991 GODINE!

O NAMA
PAR RIJEČI O KOMPANIJI

MEPRO doo predstavlja vodeću firmu u Crnoj Gori u proizvodnji sigurnosnih i protivpožarnih vrata. Osnovana je 1991. Godine. Cilj ove firme od samog početka je zadovoljan kupac, zbog toga veliku pažnju posvećujemo kvalitetu izrade kao i dizajnu vrata. Proizvodnju smo usavršili tehnički i tehnološki po visokim standardima koristeći najsavremenije materijale. Sarađujemo sa vodećim građevinskim firmama na teritoriji Crne Gore, koji su naše proizvode izabrali kao znak visoke sigurnosti i kvaliteta. Mnogobrojni zadovoljni kupci, koji su znali prepoznati kvalitet naših proizvoda i usluga, garancija su kvaliteta firme MEPRO. Brza i kvalitetna usluga koju Vam možemo pružiti garancija je dugotrajne i kvalitetne saradnje.
 

KO SMO


MEPRO doo predstavlja vodeću firmu u Crnoj Gori u proizvodnji sigurnosnih i protivpožarnih vrata. Osnovana je 1991. godine.

Sarađujemo sa vodećim građevinskim firmama na teritoriji Crne Gore, koji su naše proizvode izabrali kao znak visoke sigurnosti i kvaliteta. koristeći najsavremenije materijale

 

PRINCIPI NAŠEG POSLOVANJA


Cilj ove firme od samog početka je zadovoljan kupac, zbog toga veliku pažnju posvećujemo kvalitetu izrade kao i dizajnu vrata. Proizvodnju smo usavršili tehnički i tehnološki po visokim standardima koristeći najsavremenije materijale.
Mnogobrojni zadovoljni kupci, koji su znali prepoznati kvalitet naših proizvoda i usluga, garancija su kvaliteta firme MEPRO. Brza i kvalitetna usluga koju Vam možemo pružiti garancija je dugotrajne i kvalitetne saradnje.

 

REFERENCE


ZETAGRADNJA Podgorica, ALMINA S.A.R.L. Luksemburg, ZETAGRADNJA Podgorica, ALMINA S.A.R.L. Luksemburg, NORMAL COMPANY Podgorica, KROLING Danilovgrad, GRADNJA PROMET Danilovgrad, NIVEL Podgorica, ENERGOPROJEKT Beograd, DMD INŽENJERING Budva, ČELEBIĆ Podgorica, MERKUR Budva, KRULEX Podgorica, SIMES Podgorica, CARINE Podgorica, AVE MARIA KOLJČEVIĆ Podgorica, KOMERC KEKA Bar, RAZVRŠJE Podgorica...
PROIZVODI
SIGURNOSNA VRATA MEPRO STANDARD

Vrata Mepro standard izradjuju se iskljucivo u dimenzija po zahtjevu kupca. Konstrukcija je izrađena od metalnih kutijastih materijala i čeličnog lima.
Obloge su of MDF-a ili univera debljine 10 mm, u dekoru wenge, tresnja hrast, bagrem,bukva…Ceoni dio krila je od Al profila sa gumenim dihtungom, dihtung se ugradjuje i na stoku tako da vrata imaju dvostruko dihtovanje. U unutrasnjost krila se stavlja Termosilent, sto uz dvostruko dihtovanje daje vratima dobru zvucnu i termo izolaciju. Ugradjuje se Italijanski brave CISA ili Securemme, kasa brava ili brava sa cilindrom. Uz brave dolazi 5 upakovanih kljuceva plus tehnicki kljuc. Zakljucavanje je u 3 pravca i 8 tacaka zakljucavanja, sto pruza maksimalnu zastitu. Garancija je 5 godina. Detalje smo prepustili najboljima - moderne i elegantne kvake za MEPRO vrata stižu iz Italijanske kompanije FIMET i od Švajcarskog proizvođača HOPPE, lidera na evropskom tržištu. Špijunka je sirokougaona od 180 stepeni vidnog polja od Italijanskog proizvodjaca Secureme ili Spanskog Amig. Prag je aluminijski ili od inoxa, a moze i bez praga sa mogusnosti ugradnje mermera.
SIGURNOSNA VRATA MEPRO LUX

Vrata MEPRO-LUX se izrađuju po visokim standardima u dimenzijama po zahtjevu kupca. Konstrukcija je izrađena od metalnih kutijastih materijala i čeličnog lima. Obloge su od MDF-a obložene folijom ili prirodnim furnirom u dekoru: hrast, bukva, trešnja,wenge. Štok vrata kao i zid obloženi su drvenim ili MDF profilima presvučeni prirodnim furnirom tako da poslije ugradnje nema zahtjeva za dodatnim zidarskim radovima.  Celokupna vrata dobijaju izgled masivnih, drvenih vrata, bez vidljivih metalnih površina, sa mogućnošću uklapanja u svaki enterijer ili eksterijer. Čeoni dio krila je od Al profila sa gumenim dihtungom, dihtung se ugradjuje i na stoku tako da vrata imaju dvostruko dihtovanje. U unutrasnjost krila se stavlja Termosilent, sto uz dvostruko dihtovanje daje vratima dobru zvucnu i termo izolaciju. Ugradjuje se Italijanski brave CISA ili Securemme, kasa brava ili brava sa cilindrom. Uz brave dolazi 5 upakovanih kljuceva plus tehnicki kljuc. Zakljucavanje je u 3 pravca i 8 tacaka zakljucavanja, sto pruza maksimalnu zastitu. Garancija je 5 godina. Detalje smo prepustili najboljima - moderne i elegantne kvake za MEPRO vrata stižu iz Italijanske kompanije FIMET i od Švajcarskog proizvođača HOPPE, lidera na evropskom tržištu. Špijunka je sirokougaona od 180 stepeni vidnog polja od Italijanskog proizvodjaca Secureme ili Spanskog Amig. Prag je aluminijski , a moze i bez praga sa mogusnosti ugradnje mermera.
SIGURNOSNA VRATA MEPRO ZA SPOLJNU UPOTREBU

Vrata MEPRO-SU predviđena su za spoljnu upotrebu. Proizvode se tako da su otporna na atmosferske uticaje. Spoljašnja obloga krila urađena je od AL ili pocincanog lima u punoj boji ili dekorativnog  u boji po izboru kupca. Konstrukcija je izrađena od metalnih kutijastih materijala i čeličnog lima. Obloge su of MDF-a ili univera debljine 10 mm, u dekoru wenge, tresnja hrast, bagrem,bukva…Ceoni dio krila je od Al profila sa gumenim dihtungom, dihtung se ugradjuje i na stoku tako da vrata imaju dvostruko dihtovanje. U unutrasnjost krila se stavlja Termosilent, sto uz dvostruko dihtovanje daje vratima dobru zvucnu i termo izolaciju. Ugradjuje se Italijanski brave CISA ili Securemme, kasa brava ili brava sa cilindrom. Uz brave dolazi 5 upakovanih kljuceva plus tehnicki kljuc. Zakljucavanje je u 3 pravca i 8 tacaka zakljucavanja, sto pruza maksimalnu zastitu. Garancija je 5 godina. Detalje smo prepustili najboljima - moderne i elegantne kvake za MEPRO vrata stižu iz Italijanske kompanije FIMET i od Švajcarskog proizvođača HOPPE, lidera na evropskom tržištu. Špijunka je sirokougaona od 180 stepeni vidnog polja od Italijanskog proizvodjaca Secureme ili Spanskog Amig.
Prag je aluminijski ili od inoxa, a moze i bez praga sa mogusnosti ugradnje mermera.
BOJE OBLOGE VRATA

PROTIVPOŽARNA VRATA MEPRO

MEPRO protivpožarna vrata garantuju spriječavanje širenja požara u trajanju od najmanje 60 minuta. Ukoliko imate potrebu da ljude i imovinu dodatno zaštitite, nudimo Vam enterijerska protivpožarna vrata, koja su istovremeno i sigurnosna, sa produženom otpornošću na dejstvo plamena od 90 minuta. U MEPRO vrata ugradili smo lagane silikatne nezapaljive ploče PROMAT, koje efikasno smanjuju toplotu i odlično se ponašaju u slučaju požara, kao i ekspandirajuće trake, koje se sa porastom temperature šire i zatvaraju sve pukotine. Posebna pažnja posvećena je izvanrednom dvostranom dihtovanju, što prostoriju štiti od dima, a prilikom redovne upotrebe obezbijeđuje dobru zvučnu izolaciju. Protivpožarna vrata MEPRO imaju čeličnu konstrukciju i opremljena su italijanskim CISA bravama, otpornim na dejstvo visokih temperatura. Svi metalni dijelovi su dodatno zaštićeni od požara, uz poštovanje najviših standarda...

OPREMA ZA VRATA

Detalje smo prepustili najboljima - u nasim vratima ugradjujemo vrhunske Italijanske brave SECUREMME i CISA.  Brave mogu da budu sa cilindrom ili kasa brava uz koje dobijate 5 kljuceva bilo koju bravu da izaberete. Moderne i elegantne kvake za MEPRO vrata stižu iz italijanske kompanije FIMET i od švajcarskog proizvođača HOPPE, lidera na evropskom tržištu. Špijunke proizvodi španski AMIG ili Italijanska SECUREMMA.

NOVOSTI

Pratite novosti iz svijeta sigurnosnih rješenja za vaš dom i poslovni postor
Puštena u rad nova MEPRO internet prezentacija
Puštena u rad nova MEPRO internet prezentacija

Dobrodošli na našu novu i osvježenu internet prezentaciju, na kojoj ćete brzo i jednostavno pronaći sve potrebne informacije vezane za naše poslovanje, ponudu, izradu i ugradnju vrata i opreme. Prilikom njene izrade, akcenat smo stavili na jednostavan i moderan izgled i pronalaženje željenih infomacija uz što manje klikova. Znamo dobro koliko je vijeme dragocjeno, i…
Sigurnosni problem sa Samsungovim “pametnim vratima”
Sigurnosni problem sa Samsungovim “pametnim vratima”

Stručnjaci upozoravaju: Kada je sigurnost doma i poslovnog prostora u pitanju, budite oprezni sa smart uređajima, čak i ako su obilježeni znakom Samsung. Otkriće da Samsungova „pametna kuća“ (Smart Home) ima propust, takav da hakeri mogu da otključaju ulazna vrata, zabrinula je mnoge. Naučnici koji se bave kompjuterima, naime, zaključili su da se digitalni napadi…
Dobrodošli na Mepro blog
Dobrodošli na Mepro blog

Sigurnost na prvom mjestu! Sa ovom porukom poslujemo, i sa istim ciljem želimo da dijelimo sa Vama najnovije vijesti i korisne informacije iz široke oblasti sigurnosti i zaštite. Sigurnosna vrata i protivpožarna vrata su naši osnovni proizvodi. Prateći svakodnevno novosti i inovacije vezane za konstrukciju, materijale, dijelove, dizajn… Svjedoci smo stalnih promjena, od tehnologija u…

IZDVAJAMO REFERENCE
ZETAGRADNJA PODGORICA
ZETAGRADNJA PODGORICA
ČELEBIĆ PODGORICA
ČELEBIĆ PODGORICA
RAZVRŠJE PODGORICA
RAZVRŠJE PODGORICA
GRADNJA PROMET DANILOVGRAD
GRADNJA PROMET DANILOVGRAD
KROLING DANILOVGRAD
KROLING DANILOVGRAD
NORMAL COMPANY PODGORICA
NORMAL COMPANY PODGORICA
DMD INŽENJERING BUDVA
DMD INŽENJERING BUDVA
OSTALI
OSTALI

LOKACIJA
Izložbeni salon – 27. Marta G7, 81000 Podgorica, Crna Gora.
Izložbeni salon – 27. Marta G7, 81000 Podgorica, Crna Gora.
MEPRO SIGURNOSNA VRATA CRNA GORA

CONTACT US

MEPRO DOO PODGORICA
Proizvodnja - D. Gorica bb • tel/fax: +382(0)20 261-032; 260-414; mob: +382 (0)69 030-622
Izložbeni salon - 27. Marta G7 • tel: +382 (0)20 641-456; mob: +382 (0)67 277-289 •
Emaol: mepro@t-com.me
www.mepro.me

FOLLOW US