TENDE-SARAMI DOO
Adresa: Rozino bb, Budva
O NAMA          PROIZVODI          GALERIJA          KONTAKT
Naziv firme TENDE-SARAMI DOO
Adresa: Rozino bb, Budva
tel: +38269011500, +38269029568,
+38269015545
fax: +38233463507
email: sarami@t-com.me
O NAMA

Firma Sarami osnovana  je 1998. godine i tokom prethodne dvije decenije stekla je veliki ugled i povjerenje klijenata zahvaljujući kvalitetu, najsavremenijim materijalima i tehničkim inovacijama.
Tende se izradjuju od najkvalitetnijih sistema uvezenih iz Italije, nudimo i širok izor materijala i dezena “PARA” - Italija i “SATTLER” - Austrija.

Kvalitet naše poslovne politike se prije svega ogleda u brižljivo odabranom stručnom kadru, inovativnom i modernom proizvodnom programu koji se bazira na najsavremenijoj tehnologiji i proizvodnim materijalima, i u velikom broju uspješno realizovanih poslovnih projekata sa brojnim renomiranim firmama u zemlji.

Važan deo poslovne politike naše firme je da se za upotrebne svrhe isporuči optimalan kvalitet proizvoda, kako bi svaki kupac dobio ono što mu je prethodno predočeno i  preporučeno,  kao i da se obezbeđeni kvalitet u svakom segmentu aktivno unapređuje i poboljšava.
TENDE

Ono što Sarami d.o.o izdvaja od drugih je prije svega kvalitet, profesionalan odnos i veoma veliki izbor različitih vrsta tendi. Naš asortiman uključuje 40 različitih modela konstrukcija sa više od 70 vrsta tkanina, što u kombinaciji daje proizvod koji je u potpunosti prilagođen najzahtevnijim uslovima klijenata.
KOVANA BRAVARIJA

Program kovane bravarije obuhvata izradu svih vrsta proizvoda od kovanog gvožđa. Kovane ograde, kapije sa daljinskim upravljanjem, ukrasne zaštitne rešetke, nastrešnice, kovani namještaj i galanterija, samo su neki od prizvoda izrađeni od ručno kovanih elemenata.
GARAŽNA VRATA

U mogućnosti smo da Vam ponudimo profesionalno i povoljno izradu i montažu za garažna vrata izrađenih prema Vašim mjerama i zahtjevu. Ulazna garažna vrata su izrađena od nerđajućih čeličnih panela, plastificirana u bijeloj i silver boji. U ponudi su dva tipa dizajna panela, sa pravougaonim ornamentima i linijski.
RAMPE I PARKING SISTEMI

Rampe i parking sistemi su proizvod italijanske kompanije FAAC koja posluje od 1965. godine. Proizvodi se odlikuju visokim kvalitetom, a zadovoljavaju nastrožije svetske bezbednosne standarde.
DALJINSKO UPRAVLJANJE

ALUMINIJUMSKE OGRADE

Proizvodna ilnija koja svojom ljepotom plijeni pažnju arhitekata i krajnjih kupaca, svojim dizajnom i tehničkim rešenjima osvaja sve zahtjevnija tržišta. Sklop višegodišnjeg iskustva naše firme u rješavanju složenih konstrukcijskih problema. Korišćenjem najsavremenijih metoda površinske zaštite i kombinacijom tehnologija, dajemo originalnost izgledu objekata.
Opširnije...
Opširnije...
Opširnije...