DOO Podgorica Phone: +382 20 641 290
Zelena

Koristeći "Zelenu" paletu, FELCO nudi širok izbor alata za profesionalce posvećene prirodi posla, šta god da je njihovo polje aktivnosti.Bilo da njihov posao uključuje posao rezidbe ili orezivanje fruktifikacije, orezivanje i regeneraciju drveća i šiblja, FELCO postoji za svakog proizvođača vina, vrtlara i voćara. Škare za kopita popularne su među uzgajivačima koza i ovaca.
"Zelena" paleta uključuje jednoručne škare za rezidbu, dvoručne škare za rezidbu, ručne pile, škare za berbu i podrezivanje, noževe za kalemljenje i orezivanje, dizajnirana je kako za zahtjevne profesionalce, tako i za amatere.
Uz električno napajanje

Alati koji su uključeni kao dio palete sa električnim napajanjem su posebno dizajnirani za izuzetno intenzivan rad. Bilo da su pneumatski ili električno napajani, alati smanjuju nivo potrebne mišićne snage. U suštini, oni smanjuju zahtjevnu prirodu posla.
Ovi alati visoke tehnologije dodatno poboljšavaju naprednu ergonomiju, koja je popularna kod zahtjevnih profesionalaca i amatera.
Koristeći paletu proizvoda sa električnim napajanjem, FELCO nastoji pomoći svojim potrošačima da maksimaliziraju svoju produktivnost.
Industrijski

FELCO rezači žica i kablova rezultat su 60 godina iskustva. Svjetski predvodnik u ovom polju, FELCO nudi kompletnu paletu alata za sječenje za sve vrste industrijskih aplikacija.
Materijal korišten za rezne glave i primjena termičkog tretman čine FELCO rezače žice i kablova jedinstvenim u njihovom polju.
FELCO, pioniri trokutnog reza, garantiraju čist, precizan rez, bez gnječenja žica kablova. Rezultat je čisto savršenstvo: kružni presjek čini kalupno kovanje ili postavljanje kablovskih nastavaka mnogo jednostavnijim.
email: oprema@t-com.me
Parkovi i vrtovi

Za cjelokupan posao na orezivanju i regeneraciji drveća, šiblja i žbunja. Održavanje i čišćenje placeva, živih ograda i velikih cvjetnih nasada.
Poljoprivreda, vinogradarstvo

Ograđivanje bodljikavom žicom, svim tipovima kablovskih radova.
Šumarstvo

Za sav rad na formiranju i orezivanju voćnjaka. Orezivanje i regeneracija drveća i šiblja. Ograničavanje razvoja vegetacije.
Gdje najčešće koristimo FELCO alate?
Najpopularniji video zapisi
Rasklapanje
Održavanje
FELCO 820 radovi u vinogradu
Felco 801zamjena
FELCO 820 za parkove i bašte
Katalozi
FELKO opšti katalog
FELKO Zelena
FELKO Industrijski
FELKO Električni alati
© 2014 © Copyright OPREMA DOO - FELCO PODGORICA. All Rights Reserved
OPREMA DOO.  Vojisavljevica 68, Podgorica MN 81000
Phone: +382-20-641-290,  Email : oprema@t-com.me
Čišćenje
Preporučljivo je da čistite svoj alat nakon svake upotrebe. Ukoliko je vaš alat naročito prljav ili podložan hđanju nakon izlaganja vlagi, nemojte da odlažete čišćenje.

Podmazivanje
Nakon čišćenja, preporučujemo vam da podmažete alat da biste ga zaštitili od korozije. Ulje će takođe odglaviti alat.

Oštrenje
Preporučljivo je da oštrite svoj alat najmanje jednom dnevno, ali ako mislite da vaš alat ne sječe dobro kao inače, naoštrite ga odmah!

Rasklapanje
Preporučljivo je da redovno rasklapate svoj alat, ali u najmanju ruku, onda kada izgleda kao da se zaglavio.

Rasklapanje okretne ručice
Preporučljivo je redovno rasklapati okretnu ručicu da se ne bi zaglavila.
Uvoznik i distributer za FELCO za Crnu Goru Oprema Doo, Phone: +382 20 641 290