STONES MONTAŽNE KUĆE PODGORICA Tel. +382 69 012 822
Stones Montažne kuće Podgorica
Prednosti Montažnih Kuća
Zašto montažne kuće?
Izdvojićemo samo neke od prednosti montažne u odnosu na klasičnu gradnju:

Prirodna, zdrava, ekološka kuća
Osnovni građevinski materijal je drvo koje svojom strukturom, bojom i mirisom pozitivno utiče na ljudsko zdravlje i kao takvo važi za najzdraviji građevinski materijal. Zidni paneli se proizvode od ekoloških OSB ploča obloženih gips-kartonskim pločama. Takođe, kao izolacioni materijal se upotrebljavaju prirodna mineralna vuna i stiropor koji su odlična prirodna, toplotna i zvučna izolacija.

Veoma kratak period izgradnje
Pošto se svi montažni elementi izradjuju u našoj firmi, vreme potrebno za izgradnju kuće je u stvari vreme potrebno za montažu gotovih elemenata, tj. 3 do 7 dana. Nema višednevnog čekanja na sušenje ploča, zidova i sl.

Laka konstrukcija
Kako su montažne kuće dosta lakše od klasično zidanih kuća, samim tim omogućuju postavljanje na slabije nosećim površinama (nema masivnih temelja). Takođe, dobra konstrukcija naših kuća omogućava da one budu otpornije na zemljotrese od kuća zidanih ciglom i blokovima.

Bolje iskorišćenje prostora
Zidovi naših kuća su dosta tanji od zidova klasičnih kuća, čime se povećava korisni prostor kuće za 10 do 15 %.

Ušteda na energiji
Pošto su odlično termički izolovane, naše kuće omogućavaju uštedu i do 40 % na troškovima grejanja.

Fiksna cijena (unaprijed poznata) i niski troškovi održavanja
Svi troškovi se definišu na samom početku tako da su svi elementi za kalkulaciju, kao i sam kvalitet elemenata i gradnje, jasni i poznati pre potpisivanja ugovora. Kako su svi elementi i materijali, koji se koriste pri gradnji naših kuća, najsavremeniji i veoma kvalitetni, održavanje iziskuje najmanje moguće troškove za dugi niz godina korišćenja
MONTENEGRO BIZNIS PODGORICA
MONTAŽNE KUĆE PODGORICA CRNA GORA
Preduzeće “STONES” iz Podgorice se bavi izgradnjom  montažnih kuća po najsavremenijoj tehnologiji i najzahtjevnijim standardima visokorazvijenih zemalja.
Vama, našim klijentima, nudimo kompletnu i kvalitetnu uslugu kao i rješenje za izgradnju objekta koji zadovoljava sve Vaše kriterijume. Naš tim čine vrhunski stručnjaci iz oblasti građevinarstva koji će u svaki kvadrat vašeg novog doma ugraditi svoje dugogodišnje iskustvo, umjeće obučenog radnog kadra, kao i najsavremenije  materijale koji su se naročito pokazali kada je u pitanju štednja energije.
U zimskim uslovima štednja energije dostiže i 50 %. U izgradnji koristimo isključivo ekološki zdrave materijale kao što su: drvo, mineralna vuna, gips-ploče, i stiropor. Pored čistih i zdravih osobina troškovi održavanja naših montažnih objekata su veoma niski.
Pored već unaprijed projektovanih montažnih objekata koje možete pogledati u našem katalogu, u ponudi imamo i izgradnju objekata po vašim željama. Predstavite nam Vašu ideju i prepustite se sigurnim rukama. Naš stručni tim će ispuniti sve Vaše kriterijume, jer naši klijenti zaslužuju samo najbolje.

Posebno izdvajamo: Izbegličko naselje Berane, naselje Radanovići, naselje Sutomore, ambulanta Mačvanski Pričinović, Sportski centar Morača u Podgorici, Turisticko naselje "velika plaza" Ulcinj, prostorije fudbalskog kluba Mladost Podgorica i drugi.
O NAMA
STONES PODNE OBLOGE PODGORICA
Ulica Josipa Broza Tita 65
Tel:  +382 20 240 233, fax +382 20 608 000, Mob: +382 69 012 822,
E mail: jocic@t-com.me,  Email: stoneskuce@gmail.com
Stones
© 2014 Stones, All Rights Reserved
Cijenu za svaku montažnu kuću utvrdićemo tek posle zajedničkog pažljivog razmatranja svih vaših želja i potreba i jedino tako cijena montažne kuće proizvedena u firmi STONES biće povoljna i apsolutno u skladu sa dobijenim kvalitetom.
STONES MONTAŽNE KUĆE PODGORICA
Tel: +382 69 012 822